Nyhed

Kom til Handicaprådenes Dag og bliv klogere på, hvordan vi øger tilliden

Sæt et stort kryds i kalenderen den 12. april 2021, hvor Det Centrale Handicapråd inviterer medlemmerne af kommunale handicapråd til Handicaprådenes Dag digitalt.

Handicaprådenes Dag er en unik mulighed for at få ny viden og inspiration til det lokale arbejde med at øge tilliden, herunder hvordan de kommunale handicapråd kan spille en aktiv rolle og bidrage til at finde konstruktive løsninger på tillidskløften. 

På dagen lanceres Det Centrale Handicapråds nye GAP-analyse, som tager temperaturen på samarbejdet og dialogen mellem borgere og handicap og den kommunale forvaltning. Du kan opleve oplæg ved eksperter på tillidsområdet og blive inspireret af progressive kommuner, der har arbejdet aktivt med at øge tilliden. 

Vi sender invitationer ud i starten af januar 2021, hvorefter der åbnes op for tilmelding til arrangementet, men sæt gerne kryds i kalenderen allerede nu. 

Læs mere om gap-analysen her

Vil du have indflydelse på, hvordan vi skruer Handicaprådenes dag sammen? Så tilmeld dig vores sparringsgruppe 

Som et nyt initiativ nedsættes en sparringsgruppe med medlemmer af kommunale handicapråd, som løbende inddrages i planlægningsprocessen. Det gør vi for at imødekomme ønsket om mere involvering i planlægningen, så konferencen i endnu højere grad bliver målrettet til deltagernes behov. 
Hvad forventer vi af dig som deltager i sparringsgruppen? 

- Du skal kunne deltage i 2-3 videomøder af en times varighed. 

- Komme med input til programmets opbygning.

- Være klar til kreativ brainstorming, så deltagerne får det allermest relevante indhold formidlet på den bedste måde. 

Du bedes kontakte Anna Sofie Trikker Becker fra Det Centrale Handicapråd på asb@dch.dk, hvis du kunne tænke dig at deltage i sparringsgruppen. 

OBS: Vi holder os løbende orienteret om retningslinjerne i forbindelse med Covid-19 og vil på konferencen sørge for, at alle retningslinjer bliver overholdt. Konferencen livestreames, således at det er muligt at deltage online.